Leverandører

Beckers - supplering av malerprodukter
Vår hovedleverandør Beckers står for omtrent all leveranse av produkter som vi benytter til våre arbeider.

For alle flater i et hus eller en leilighet kan du dra nytte av produkter fra oss som forskjønner, fornyer og forbedrer. Gulv, vegger, tak, terrasser, husfasader og mer – vi har alle oljer, grunninger og malinger som gjør det litt enklere for deg å få resultatet du vil ha.

STO Bergen - supplering av malerprodukter

Enhver bygning er et resultat av en mengde valg vedrørende design og konstruksjon. Utover å være din leverandør av byggematerialer gir vi deg råd om hvordan bygningen best bevares og beskyttes på lang sikt.

Jakobsen Fargehandel/Nordsjø - supplering av malingsprodukter, parketter og fliser

Jakobsen Fargehandel AS er en familieeid fargehandel som ligger i Storebotn Næringspark på Askøy. Fargehjelpen – trenger du hjelp til å finne den rette stemingen i ditt hjem? Vi kan veilede dere i jakten på det rette valget.

Vi har meget gode kunnskaper om det siste innenfor farger, tapeter, gulv og spesialprodukter. Vi hjelper dere til å sette deres personlige preg fra rom til rom. 

Norsk industrivern AS - supplering av malingsprodukter

Norsk Industrivern AS ble etablert i 1988 under navnet Malthus Industrivern AS. Men allerede da hadde vi drevet import og salg av en del av våre spesialprodukter i flere år. I 1995 ble vi utskilt fra Malthuskonsernet og tok navnet Norsk Industrivern AS. Vi leverer produkter til vern, beskyttelse, rehabilitering og vanntetting av bygg.

Flugger AS - supplering av malingsprodukter

Flügger har 64 butikker i Norge og mer enn 550 til samme i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina.

Våre røtter strekker seg helt tilbake til 1890 i Danmark, og i 2015 feiret vi derfor 125 års jubileum. Flügger har alltid vært leverandør til profesjonelle malere, og derfor er det heller ikke tilfeldig at det er en maler i våre annonser og på våre vinduer. 

Betomur AS - supplering av malingsprodukter og murerprodukter

– har som navnet indikerer sitt utspring fra mur- og anleggsbransjen.

Selskapet ble etablert 1991, har sunn økonomi og innehar registreringsbevis
hos StartBANK.
Vi har vokst jevnt og kontrollert, med salg av produkter og verktøy
til det offentlige og profesjonelle markedet.

Tarkett - leverandør av gulvbelegg

Hos oss finner du nytt gulv til alle hjemmets rom. Oppdag vårt brede utvalg av tregulv, laminatgulv, vinylgulv til ulike rom samt veggbelegg til våtrom.

Univern AS - leverandør av arbeidsklær og verneutstyr

Siden den beskjedne begynnelse i 1977 med et sortiment bestående av hansker, vernebriller og vernesko, er Univern i dag blitt en av Norges ledende leverandører av personlig verneutstyr og arbeidsklær. Over 40 års erfaring har gitt oss den nødvendige kompetanse for å betjene et stadig mer krevende marked.

Victoria AS - leverandør av arbeidsklær og verneutstyr

Victoria AS – et selskap i Victoria Gruppen – en av landets største leverandør av yrkesbekledning, profilbekledning og personlig verneutstyr til alle typer offshore og onshore bedrifter. Victoria Gruppen består av en rekke selskaper innen handel, produksjon og eiendomsutvikling som er samlet under et familieeid selskap med hovedkontor i Bergen.

Bratex AS - brannmaling

Fra starten av i 1996, var hovedtyngden av selskapets arbeid knyttet til entreprenørvirksomhet innen passiv brannsikring samt brannteknisk kontroll og service. Branntetting og isolering av stålkonstruksjoner har hele tiden vært sentrale arbeidsområder, men nye forskrifter og behov i markedet har ført til kraftig utvidet virksomhetsområde. I tillegg til den tradisjonelle branntekniske entreprenørdelen er det opprettet avdelinger for byggteknikk/rehabilitering.

Duri Fagprofiler - diverse produkter til malerarbeider og gulvarbeider

Duri Fagprofil AS har et av Europas bredeste sortiment av spesialprodukter for den profesjonelle håndverker. Vårt mål er å gjøre håndverkerens arbeidsdag bedre gjennom service, fagkompetanse, riktige priser og god tilgjengelighet på produktene.

Vi er Fasade & Interiørgruppen

- VI SETTER HOVEDFOKUS PÅ GODT HÅNDVERK OG FORNØYDE KUNDER!