Om oss

HVEM ER VI?

Fasade & Interiørgruppen — Vi setter hovedfokus på godt håndverk og fornøyde kunder

Fasade & Interiør Gruppen AS er i dag 21 fast ansatte og vi er med det blant de største innefor vår bransje i Hordaland og størst i vår bransje på Askøy. Firmaet er eid av familien Jakobsen. Stian Jakobsen er i dag dagligleder og utgjør sammen med administrativ leder Kim Brodahl Hope, fagligansvarlig Ken-Tore Sjursen og Butikksjef Sabine Høviskeland den administrative delen av Fasade & Interiør Gruppen AS. Gunnar Jakobsen er i dag Styreleder. 

Fasade & Interiør Gruppen AS utfører i dag det meste av utvendig og innvendig malerarbeid. Vi har en stor og bred arbeidsstyrke, og har således bred og god kompetanse innenfor våre fagfelt. Firmaet har i dag 10 firmabiler og er således veldig fleksible hva gjelder arbeidsområder, men i hovedsak utfører i dag arbeider i Hordaland og nærliggende omåder. Vi har også liten lastebil med egen stillas som vi benytter på våre prosjekter. 

I tillegg til malerarbeider levere vi i dag i samarbeid med våre partnere noe tømrerarbeider, gulvleggerarbeider, parkettlegging og flisearbeider. Ønskes andre typer håndverk kan vi gjennom vårt brede kontaktnett formidle de fleste typer tjenester.

Vi utfører arbeid på nybygg og rehabiliteringsarbeider av større og mindre omfang samt at vi har en del faste serviceavtaler.

Fasade & Interiør Gruppen AS er en mesterbedrift og er medlem av Virke. Vi er i dag godkjent opplæringsbedrift. 

Vi setter stort fokus på arbeidsmiljø og HMS og vi benytter oss av ekstern ekspertise, Forebygg Skade AS, for best mulig å kunne utføre dette. I tillegg til jevnlige vernerunder, samtale med helsesøster og hørsels- og blodsukkertest har Fasade & Interiør Gruppen As valg å ha årlig helsekontroll for alle ansatte hos bedriftslege.

Intet oppdrag er for lite intet oppdrag er for stort, vi verdsetter små og store kunder likt. Alle som ønsker våre tjenester er velkommen til å ta kontakt for uforpliktende og gratis befaring og pristilbud. 

Stian JakobsenDaglig leder

NOEN FAKTA

Vi setter hovedfokus på godt håndverk og fornøyde kunder!

vår historie

Fasade & Interiør Gruppen AS ble etablert 10 april 1997 av Gunnar Jakobsen, og 2 kamerater. I dag er det kun GUnnar igjen på eier siden.

Fasade & Interiør Gruppen AS ble etablert 10 april 1997 av Gunnar Jakobsen og 2 gode kamerater. I februar 2014 be de 2 andre eierne kjøpt ut og Fasade & Interiørgruppen AS er i dag heleid av familien Jakobsen. Siden den gang har firmaet vokst jevnt og trutt slik at vi i dag er et av Hordalands største firma innefor vår bransje med 19 fast ansatte. Vi har 2 stk i administrasjonen mens resten av mannskapet er utførende.

Vi utfører i dag alt av innvendig og utvendig malerarbeider samt gulvleggerarbeider, flisearbeider, brannmaling og noe små tømrerarbeider ved hjelp av våre samarbeidspartnere.

I tillegg til dette var Fasade & Interiør Gruppen As en av de første innenfor vår bransje som ble tildelt Miljøfyrtårnet av ordføreren i Bergen. Vi mottok dette 27.06.2000.

våre resultater

Et av Hordalands største firma innefor vår bransje med 19 faste ansatte.

PROSJEKTER
FORNØYDE KUNDER
KVALIFISERTE ANSATTE
SAMMARBEIDE MED

FASADE & INTERIØRGRUPPEN

I tillegg til malerarbeider levere vi i dag i samarbeid med våre partnere noe tømrerarbeider, gulvleggerarbeider, parkettlegging og flisearbeider. Ønskes andre typer håndverk kan vi gjennom vårt brede kontaktnett formidle de fleste typer tjenester.